>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

"Реал" відкрив в Україні чергові спортивні школи

Вибір припав на Хмельницький і Ірпінь.

"Реал" у партнерстві з ТОВ "Епіцентр - дітям" відкрив в Україні чергові соціально-спортивні школи Фонду мадридського "Реала" - в місті Ірпінь Київської області та в кількох населених пунктах Хмельницької області, повідомляє football.ua.

Фото: football.ua.

У школах займатимуться 355 дітей віком від 6 до 17 років з соціально незахищених сімей (з ризиком маргінального стану через важкі сімейні обставини, без засобів існування, сироти та діти з багатодітних сімей).

Школа Фонду "Реал Мадрид" в Ірпені (135 вихованців) працюватиме на базі трьох загальноосвітніх шкіл - №2, №3 та №17, у Хмельницькій області (220 вихованців) - у загальноосвітніх школах с. Скаржинці і с. Ружичанка, а також у Хмельницькій гуманітарно-педагогічній академії.

Навчання в школі безкоштовне. Вихованці школи забезпечені харчуванням, спортивним інвентарем і формою.

Крім того, учні шкіл зможуть відвідувати футбольні матчі та тренувальну базу мадридського "Реала", проводити матчі з однолітками - вихованцями клубу "Реал".

Відзначимо, що на заході були присутні директор з інституційних зв'язків Фонду "Реал Мадрид", легенда клубу Еміліо Бутрагеньо, а також ексфутболіст "Реала" Клод Макелеле.

Нагадаємо, першу соціально-спортивну школу "Реал" відкрив в Україні в жовтні минулого року в Тернополі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram