>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Помер американський боксер, який впав у кому після нокауту в андеркарті бою Усика

Патрік Дей помер у лікарні в результаті черепно-мозкової травми, отриманої 13 жовтня.

Помер американський боксер, який впав у кому після нокауту в андеркарті бою Усика
Американский боксер Патрик Дэй
Фото: wbcboxing.com

Помер 27-річний американський боксер Патрік Дей, який перебував у комі після поєдинку в андеркарті бою між Олександром Усиком і Чаззом Візерспуном.

Про це повідомляють на сайті Всесвітньої боксерської ради.

"WBC і його президент Маурісіо Сулейман глибоко сумують у зв'язку зі смертю Патріка Дея. Він помер сьогодні в результаті черепно-мозкової травми, отриманої 13 жовтня. WBC разом із сім'єю Патріка в цей важкий час", - йдеться в повідомленні.

У ніч на 13 жовтня в Чикаго відбувся вечір професійного боксу. В андеркарті головного бою між українцем Олександром Усиком і американцем Чаззом Візерспуном бійці першої середньої ваги (до 69,9 кг) Чарльз Конвелл і Патрік Дей зі США розігрували регіональний титул за версією USBA (Американської боксерської асоціації).

У 10-му раунді Конвелл відправив суперника в глибокий нокаут. Дея винесли з рингу на ношах непритомним, а після госпіталізації йому провели термінову операцію на головному мозку.

Нагадаємо, в липні аргентинський боксер Уго Сантільяна помер у результаті травм, яких він зазнав у поєдинку з чемпіоном Уругваю Едуардо Абреу.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram