>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Беринчик захистив чемпіонський титул, а Дерев'янченко програв бій

Беринчик переміг мексиканця Морено, Дерев'янченко поступився казахстанцю Головкіну.

Український боксер Денис Беринчик успішно захистив титул інтерконтинентального чемпіона в легкій вазі за версією WBO в бою з мексиканцем Патріціо Лопесом Морено. Поєдинок відбувся в Броварах.

Фото: К2 Promotions

Поєдинок пройшов всю дистанцію - 12 раундів. Переможця в результаті довелося визначати суддям. Рішення було одноголосним - 120: 108, 120: 108, 120: 109.

Це 12-та перемога Берінчика в професійній кар'єрі.

"Морено непогано діяв на початку поєдинку, користуючись перевагою в габаритах. Однак з 6-го раунду Беринчик почав діяти більш агресивно. Мексиканець в вирішальних раундах нічого не зумів протиставити українському чемпіону", - пише видання sportarena.

Тим часом український боксер Сергій Дерев'янченко в бою за вакантні чемпіонські пояси IBF і IBO в середній вазі програв казахстанцю Геннадію Головкіну.

Фото: DAZN via Twitter

Боксери пройшли усю дистанцію бою на легендарній арені Madison Square Garden в Нью-Йорку, хоча ще в першому раунді Дерев'янченко опинився в нокдауні після удару в потилицю від суперника.

Далі українець спробував вирівняти бій і захищався від ударів Головкіна, але напередодні третього раунду у Дерев'янченка з'явилися два розсічення під правим оком.

У другій частині поєдинку боксери йшли в розмін ударами. На цьому тлі казахстанець зумів перемогти українця, а судді були одностайні: 114:113, 115:112, 115:112.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram