>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Шевченко поставив керівництву "Мілана" дві умови перед тим, як очолити команду (оновлено)

Українець провів зустріч у Мілані.

Андрій Шевченко
Андрій Шевченко

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко дав попередню згоду очолити "Мілан", якщо керівництво італійського клубу відправить у відставку Марко Джампаоло, повідомляє авторитетний журналіст Танкреді Палмер у своєму Twitter.

 

Однак український фахівець виставив кілька умов під час зустрічі за вечерею зі спортивним директором "россонері", своїм колишнім партнером по команді - Паоло Мальдіні.

Однією з умов Шевченка є дата вступу на посаду - Андрій готовий приступити до роботи в міланському клубі не раніше за листопад, оскільки до цього національна команда України повинна провести визначальні відбіркові матчі Євро-2020 зі збірними Литви та Португалії.

Також Шевченко має намір зберегти посаду наставника збірної і поєднувати дві посади.

Керівництво "Мілана" взяло тайм-аут для обмірковування умов українця.

Нагадаємо, контракт Шевченка з Українською асоціацією футболу дійсний до липня 2020 року.

Оновлення. У свою чергу, Шевченко прокоментував інформацію про його спеціальний візит до Мілана для особистого контакту з керівництвом "россонері" на предмет можливого майбутнього працевлаштування.

Український фахівець запевнив, що головною метою його приїзду був матч Ліги чемпіонів між "Шахтаром" й "Аталантою" (2:1), щоб проглянути гравців збірної України.

"У мене не було контактів з "Міланом". Ксі мої думки направлені на роботу у збірній України, я хочу, щоб команда пробилася на Євро.

Я прилетів до Мілана не заради переговорів. Я проглядатиму гравців збірної. Наприклад, Малиновський добре виступає в "Аталанті", - наводить слова Шевченка La Gazzetta dello Sport.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram