>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Ексспівробітниця "Макдональдсу", яка годувала юного Роналду бургерами, погодилася піти з Криштіану в ресторан

У нинішньої зірки футболу було непросте дитинство.

Фото: EPA/UPG

5-разовий володар "Золотого м'яча" Криштіану Роналду у своєму недавньому інтерв'ю заявив, що хотів би запросити в Турин або Лісабон на вечерю в ресторан трьох жінок, які годували його безкоштовними бургерами, коли гравець навчався в дитячому футбольному клубі "Спортинг".

Криштіану в 10-річному віці зі своїми батьками
Фото: The Sun
Криштіану в 10-річному віці зі своїми батьками

Одна із цих жінок - Паула Лека - відгукнулася на пропозицію Криштіану і заявила, що є однією з тих дівчат. Зараз вона заміжня і виховує двох дітей. Вона охоче сходила б із Криштіану в ресторан.

"Вони з'являлися перед нашим рестораном, а коли в нас залишалися бургери, менеджер дозволяв віддати їх дітям. Одним з хлопчиків був Криштіану Роналду, який був, мабуть, найбільш боязким з усіх. Це відбувалося майже щоночі, майже регулярно", - цитує інтерв'ю Паули португальській радіостанції Renascenca The Sun.

Паула Лека
Фото: The Sun
Паула Лека

"Я згадую той час з посмішкою. Мій син не вірив мені і думав, що це вигадка, бо не міг уявити, щоб його мама коли-небудь давала Криштіану Роналду гамбургер. Мій чоловік також знав про це. Іноді він приходив, щоб забрати мене з роботи вночі, і бачив його.

Якби він запросив мене на вечерю, я точно пішла б. Я хочу подякувати йому і сказати, що за вечерею ми мали б час згадати ті часи", - заявила Лека.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram