>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Моуріньо назвав найкращу команду в його кар'єрі

"Реал" для португальського фахівця був найкомфортнішим клубом.

Моуріньо назвав найкращу команду в його кар'єрі
Жозе Моуриньо
Фото: marca.com

Жозе Моуріньо в ексклюзивному інтерв'ю Marca заявив, що найкращим спогадом у його тренерській кар'єрі був період роботи в "Реалі".

"Реал" був моїм найкращим досвідом у кар'єрі у зв'язку з тим, чого я навчився як тренер і чоловік, які висновки зробив. Це найкращий спогад у моїй кар'єрі, це було фантастично", - цитує Жозе видання.

"Те, що вони попросили мене зробити в "Реалі", відповідало моїй природі. Мені говорили, що нам протистоїть найкраща команда у світі ("Барселона", - прим. LB.ua), що вони тиснуть на нас, і нам довелося переломити ситуацію", - зазначив Моуріньйо.

Від також додав, що найважливішим трофеєм на чолі "бланкос" стала перемога у Валенсії над "Барселоною" (1:0) у фіналі Кубка Іспанії в сезоні 2010/11.

Також португалець шкодує, що не зміг виграти з "Королівським клубом" Лігу чемпіонів, хоча мадридці тричі грали в півфіналі єврокубка.

"Ми повинні були перешкодити "Барселоні" розтрощити нас, і саме тому фінал Кубка Іспанії на "Местальї" - найважливіший трофей, який я виграв. Після цього "Реал" переміг у Ла Лізі і Суперкубку, але ніщо не було схоже на той фінал Кубка. На жаль, мені не вдалося виграти жодного з трьох півфіналів Ліги чемпіонів", - журиться Моуріньо.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram