>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Гравець "Шахтаря" відмовився від пропозиції Шевченка прийняти українське громадянство

Ісмаїлі міг стати в збірній третім натуралізованим українським бразильцем.

Гравець "Шахтаря" відмовився від пропозиції Шевченка прийняти українське громадянство
Исмаили
Фото: video.shakhtar.com

Крайній захисник "Шахтаря" Ісмаїлі розповів про інтерес головного тренера збірної України Андрія Шевченка в тому, щоб бразилець прийняв українське громадянство, повідомляє Ua.tribuna.com.

За словами бразильця, він був змушений відмовитися через низку факторів.

"Знаю Андрія Шевченка. Мені зробили пропозицію, щоб інтегруватися в національну команду України. Дуже зрадів цьому виклику, адже я міг захищати кольори країни, яка мене так добре прийняла. Плюс пропозиція надійшла від такої людини, як Шевченко, це викликало у мене радість", - цитує Ісмаїлі видання.

"Я вірю, що в Україні є молоді гравці, які можуть виконувати цю роботу. У них є всі якості, щоб виступати за збірну України. Тому я прийняв найкраще рішення для мене - відкинути пропозицію. До того ж я не розмовляю російською та українською мовами", - підкреслив бразилець.

Нагадаємо, на цей момент двоє гравців "Шахтаря" вже пройшли процес натуралізації і виступають за збірну України - атакуючий півзахисник Марлос і нападник Мораес.

Ісмаїлі за "Шахтар" виступає з 2013 року. До цього він грав у португальській "Бразі". У поточному сезоні за "гірників" 29-річний гравець провів 7 матчів у всіх турнірах і забив 1 гол. У збірну Бразилії його не викликали.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram