>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Фани "Карпат" перейшли в опозицію до керівництва клубу

Уболівальники незадоволені перспективою зміни головного тренера.

Фани "Карпат" перейшли в опозицію до керівництва клубу
Фото: FCKarpaty.Com.Ua

Фанати львівських "Карпат" опублікували на своїй Facebook-сторінці заяву щодо перспектив заміни головного тренера Олександра Чижевського на Романа Санжара.

Уболівальники виступають за те, щоб Чижевський продовжив роботу з командою.

"У зв'язку з появою в інтернеті інсайдерської інформації про плани керівництва клубу про відставку чинного головного тренера команди і, разом з тим, бажанням укласти контракт з абсолютно посередніми фахівцями з досвідом роботи в клубах із сумнівною репутацією, ми - лідери всіх активних угруповань і колективів фанатів львівських "Карпат" - вважаємо за потрібне заявити про свою повну підтримку нинішнього головного тренера команди, патріота львівського футболу Олександра Арсенійовича Чижевського.

Ми не бачимо ніяких підстав для цієї відставки - команда, зібрана на ходу, не мала можливості пройти повноцінні збори, доукомплектована вже під час чемпіонату, на цей момент завдяки самовідданій праці тренерів перетворилася на боєздатну, згуртовану однією метою одиницю, і прогрес команди очевидний.

Ми категорично проти будь-яких закулісних інтриг, які вніс у життя клубу один одіозний футбольний агент, а персоні запропонованої кандидатури хочемо нагадати про існування такого поняття, як "тренерська етика" і неприпустимість ставати на "живе" місце, підсиджуючи свого колегу по тренерському цеху.

Сподіваємося на розуміння з боку всіх причетних до цієї ситуації і на їхню зацікавленість у стабільності й успіху нашого рідного клубу!"

Нагадаємо, після 6 турів чемпіонату України "Карпати" розташувалися в турнірній таблиці на передостанньому місці, маючи в активі 5 очок.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram