>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

В Англії хочуть домогтися змін у правилах Twitter через прояви расизму стосовно футболістів

Пол Погба став третім гравцем за тиждень, постраждалим від расистських коментарів у твітері.

В Англії хочуть домогтися змін у правилах Twitter через прояви расизму стосовно футболістів
Фото: EPA/UPG

Футбольна асоціація Англії (FA) має намір провести термінову зустріч з керівництвом Twitter, повідомляє The Guardian.

Приводом послужили три расистських інциденти за участю гравців англійської Прем'єр-Ліги і Чемпіоншипа за останні 7 днів. За цей час від коментарів фанатів постраждали форварди "Челсі" Таммі Абрахам і "Редінга" Яку Мейте, а також хавбек "Манчестер Юнайтед" Поль Погба, який постраждав від расистських коментарів в твітері, після того, як він не реалізував пенальті в матчі проти "Вулверхемптона" (1:1).

На зустрічі з керівництвом Twitter керівництво FA має намір домогтися посилення правил користування соцмережею. На думку представників ліги, якщо нічого не зробити, ситуація може вийти з-під контролю вже найближчим часом.

У свою чергу керівництво твітера розуміє всю глибину проблеми.

"Ми завжди підтримували відкритий і здоровий діалог з нашими партнерами в цій галузі, але ми знаємо, що повинні зробити більше для захисту наших користувачів. Расистській поведінці немає місця на нашій платформі, і ми рішуче засуджуємо її", - цитує видання Twitter.

Додамо, що за результатами дослідження відомої організації Kick It Out з'ясувалося, що з серпня 2014 по березень 2015 кількість расистських образ на Twitter перевищила 135 тис.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram