>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

У "Парі Сен-Жермен" серед гравців зріє бунт проти головного тренера, - ЗМІ

Гравці ПСЖ не задоволені роботою Томаса Тухеля.

У "Парі Сен-Жермен" серед гравців зріє бунт проти головного тренера, - ЗМІ
Томас Тухель
Фото: EPA/UPG

Між головним тренером "Парі Сен-Жермен" Томасом Тухелем і його роздягальнею протягом уже декількох місяців спостерігається явне напруження, стверджує Le Parisien.

Футболісти ПСЖ висловлюють невдоволення роботою наставника, і їхня кількість змінюється залежно від ігрового часу, обставин чи настрою, відзначає видання.

Зокрема, гравці були не задоволені вибором стартового складу команди на матч 2 туру чемпіонату Франції проти "Ренна" (1:2). Футболісти не схвалили рішення Тухеля випустити в старті німця Юліана Дракслера, оскільки він нібито перебуває в поганій фізичній формі.

Тиждень тому німецький фахівець залишив "на лавці" Тома Меньє, нібито за погану гру в Китаї на передсезонному зборі, що також здивувало роздягальню.

Крім того, футболісти не задоволені тактичною роботою Тухеля, особливо це підкреслює лідер півзахисту Марко Верратті.

Раніше тактика, яку використовував Тухель, будувалася навколо Неймара, нині відлученого від тренувального і ігрового процесу з огляду на можливий трансфер в інший клуб.

За відсутності бразильця футболісти не знають, як їм налагодити зв'язки між середньою лінією і лінією атаки.

Нагадаємо, що Тухель очолив паризький клуб влітку 2018 року. У своєму першому сезоні він виграв чемпіонат Франції і Суперкубок країни, програв фінал Кубка країни, а також вилетів в 1/8 фіналу Ліги чемпіонів від "Манчестера Юнайтед".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram