>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Міочич сенсаційно повернув пояс чемпіона UFC у важкій вазі, нокаутувавши Корм'є

Даніель Корм'є зазнав першої поразки у важкій вазі.

Стіпе Міочич (праворуч) і Даніель Корм'є
Фото: globallookpress.com
Стіпе Міочич (праворуч) і Даніель Корм'є
В Анахаймі відбувся 241-й турнір Абсолютного бійцівського чемпіонату (UFC), головною подією якого став поєдинок за звання чемпіона у важкій вазі, в якому американець хорватського походження Стіпе Міочич (19-3-0) повернув собі чемпіонський пояс UFC, нокаутувавши американського чемпіона Даніеля Корм'є (22-2-0).

Бій був завершений у четвертому раунді.

Нагадаємо, Міочич упродовж двох років володів поясом і тричі захищав його, але торік у липні 40-річний Корм'є відібрав титул, пославши суперника в нокаут ще в першому раунді.

Відтоді Корм'є встиг провести один захист, ставши першим і єдиним борцем, який утримував чемпіонські пояси в двох різних вагових категоріях. Перемігши Дерріка Льюїса в листопаді минулого року, 40-річний ексчлен збірної США з вільної боротьби і учасник Олімпійських ігор 2004 і 2008 років продовжив свою безпрограшну серію до семи поєдинків. Міочич ж до матчу-реваншу в октагоні більше не з'являвся.

У поєдинку в Анахаймі Корм'є безупинно домінував упродовж трьох раундів.

Однак усе змінилося в четвертому раунді. Міочич зосередився на ударах у корпус і декілька разів влучив Корм'є в печінку. Надалі Стіпе почав завдавати ударів у голову суперника.

Після чергової ударної серії Корм'є впав на підлогу і суддя зупинив бій.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram