>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Роналду заявив, що він відрізняється від Мессі

Криштіану шанобливо відгукується про Ліонеля.

Роналду заявив, що він відрізняється від Мессі
Фото: EPA/UPG

Форвард "Ювентуса" і збірної Португалії Криштіану Роналду поділився думкою про те, чим він відрізняється від капітана "Барселони" і збірної Аргентини Ліонеля Мессі.

"Відмінність мене від Мессі полягає в тому, що я грав за кілька клубів і вигравав з ними Лігу чемпіонів. Я був найкращим бомбардиром ЛЧ шість сезонів поспіль. Існує не так багато гравців, які виграли ЛЧ п'ять разів, тому я думаю, що можу ідентифікувати себе із цим турніром", - цитує португальця Football Italia.

"Мессі - відмінний футболіст, якого пам'ятатимуть не тільки за його п'ять "золотих м'ячів", а й за те, що він прогресував, як і я, рік за роком", - зазначив Роналду.

"Щоранку я прокидаюся з думкою про те, що у моїй голові стоїть тренування з метою досягти чогось більшого, а не просто заробити гроші. Слава Богу, мені вистачає грошей, тому те, що я хочу заробити, - це місце в історії футболу", - додав Криштіану.

Нагадаємо, 34-річний гравець збірної Португалії виграв ЛЧ з "Манчестером Юнайтед" 2008 року, потім чотири рази в "Реалі", в тому числі тричі поспіль з 2016 по 2018 рік.

Додамо, що Криштіану, як і Мессі, є п'ятиразовим володарем "Золотого м'яча".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram