>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Зірка "Манчестер Юнайтед" тренується з іншим клубом, не отримавши на це згоду

Ромелу Лукаку тренується з "Андерлехтом".

Зірка "Манчестер Юнайтед" тренується з іншим клубом, не отримавши на це згоду
Ромелу Лукаку и Антонио Конте
Фото: EPA/UPG

Нападник "Манчестер Юнайтед" Ромелу Лукаку, який підтримує форму разом із молодіжною командою "Андерлехта", не отримував на це дозволу від свого клубу, повідомляє Daily Mail.

Крім того, 26-річний бельгієць ризикує додати манкуніанцям проблем, оскільки тренується зараз у формі від компанії Joma, тоді як клуб з "Олд Траффорд" має багатомільйонний контракт з Аdidas.

"Для нас це прекрасна реклама. Якщо Лукаку тренується в "Андерлехті", то цілком логічно, що він носить наш бренд. У договорі прописано: все, що відбувається в стінах "Андерлехта", робиться в екіпіровці Joma. Навіть Ліонель Мессі мав би цього дотримуватися", - цитує видання Ервіна Палмерс, керівника Joma Бельгія.

Раніше в ЗМІ повідомляли, що Лукаку близький до переходу в міланський "Інтер". У футболісті особисто зацікавлений новий головний тренер Nerazzurri Антоніо Конте.

Італійський клуб готовий заплатити за бронзового призера останнього Чемпіонату світу в складі збірної Бельгії 75 млн євро, плюс 5 млн у вигляді бонусів.

У сезоні-2018/19 Лукаку забив 15 м'ячів і віддав 4 результативні передачі в 45 матчах за МЮ у всіх турнірах. Угода нападника з клубом розрахована до 30 червня 2022 року і включає опцію продовження на один сезон.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram