>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Моуріньо обізвав Венгера нечесним тренером

Два фахівці пропрацювали разом в АПЛ 11 років.

Моуріньо обізвав Венгера нечесним тренером
Арсен Венгер (слева) и Жозе Моуриньо
Фото: EPA/UPG

Колишній головний тренер лондонського "Челсі" і "Манчестера Юнайтед" Жозе Моуріньо розповів про свої стосунки з екс-тренером "Арсеналу" Арсеном Венгером і чому саме вони не склалися.

"Венгер належить до тієї касти людей, яку називають вуаєристами. Він дуже вже любить підглядати за всіма. Є такі люди, які купують телескоп і підглядають за всіма. Так було і зі мною, коли я працював у "Челсі". Це нечесно щодо команди", - цитує португальського фахівця англійський журналіст Роберт Бізлі в книзі, написаній про Жозе.

"Між нами велика різниця. Він фахівець із невдач, а я - ні. Я боюся програвати тільки тому, що роблю це нечасто. Якби в мене був такий результат із "Челсі", як у нього з "Арсеналом", я поїхав би з Лондона і не повертався", - розповів Моуріньйо.

Нагадаємо, взаємини Моуріньо і Венгера в Англійській прем'єр-лізі зав'язалися 2004 року, коли португалець вперше очолив "Челсі".

Венгер покинув "канонірів" після закінчення сезону 2017/18, Моуріньо звільнили з "Манчестера Юнайтед" наприкінці 2018 року.

За 23 роки роботи в "Арсеналі" Венгер виграв 17 трофеїв, з них три - в Англійській прем'єр-лізі, 7 - в Кубку Англії і стільки само в національному Суперкубку. Тож слова Моуріньо про невдачі Венгера не зовсім відповідають дійсності.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram