>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Президент Федерації велоспорту України - чемпіонці Європейських ігор: "Будеш смердіти - проженемо і не згадаємо, як звали"

Неприємне листування між функціонером і спортсменкою.

Президент Федерації велоспорту України - чемпіонці Європейських ігор: "Будеш смердіти - проженемо і не згадаємо, як звали"
Фото: noc-ukr.org

Президент Федерації велоспорту України Олександр Башенко різко висловився на адресу Анни Соловей, яка минулого тижня стала чемпіонкою II Європейських ігор у Мінську в трековій гонці на 25 км.

Спортсменку здивувало, що на сторінці Федерації велоспорту України у фейсбуці із золотою медаллю на змаганнях привітали передусім не її, а голову Київської міської федерації велосипедного спорту Сергія Мухомора.

Саме на ці слова Соловей і відреагував Башенко.

Нагадаємо, для 27-річної Соловей це друга медаль на Європейських іграх. Чотири роки тому в Баку вона завоювала "срібло".

У Мінську збірна Україна посіла третє місце в медальному заліку, завоювавши 51 медаль: 16 золотих, 17 срібних і 18 бронзових.

Оновлення. Свою чергою, Міністерство молоді та спорту України заявило, що не може вплинути на президента Федерації велоспорту України Башенка, який у грубій формі відповів чемпіонці Євроігр Анні Соловей.

"Пан Башенко не є ані співробітником міністерства, ані керівником напряму. Він - керівник громадської організації, яка ніяк не підпорядковується міністерству.

Ми тепер розглядаємо, що можна з цим зробити", - цитує заяву ММС xsport.ua.  

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram