>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Кандидат від "Слуги народу" Жан Беленюк став чемпіоном Європейських ігор

Українець переміг спортсмена з Азербайджану.

Фото: facebook.com/olympicua

Борець греко-римського стилю Жан Беленюк переміг у фіналі вагової категорії до 87 кг Іслама Аббасова з Азербайджану - 3:1 і завоював золото Європейських ігор в Мінську.

"Спасибі всім українцям, які мене підтримували і бажали перемоги. II Європейські ігри - це дуже важливий старт для мене. Я віддався на всі 100% і дуже радий, що маю медаль вищої проби", - цитує спортсмена Національний олімпійський комітет України.

"Два попередні візити в Білорусь для мене закінчувалися поразками, а зараз мені вдалося поставити жирну хорошу точку в кінці Європейських ігор. Вітаю всю Україну, всіх уболівальників і всіх, хто причетний до цього дійства - до прекрасних виступів української збірної", - додав Беленюк.

У неділю в Мінську проходив заключний, дев'ятий медальний день Європейських ігор-2019. В активі "синьо-жовтих" у столиці Білорусі вже 40 нагород - 11 золотих, 14 срібних і 15 бронзових.

Нагадаємо, Жан Беленюк балотується до Верховної Ради за списком партії "Слуга народу" під прохідним 10 номером. Згідно з останніми даними соцопитувань, партія президента набирає 45 відсотків голосів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram