>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Найдорожчого футболіста світу звинуватили у зґвалтуванні

Неймар виступив зі спростуванням.

Найдорожчого футболіста світу звинуватили у зґвалтуванні
Неймар
Фото: EPA/UPG

Нападника "Парі Сен-Жермен" і збірної Бразилії Неймара звинуватили у зґвалтуванні, повідомляє GloboEsporte.com.

Дівчина звернулася в поліцію Сан-Паулу. За її словами, інцидент стався в паризькому готелі Sofitel Paris 15 травня.

Трапилося все на дні народження одноклубника і співвітчизника Неймара - Маркіньоса. Дівчина спеціально прилетіла з цієї нагоди з Бразилії.

Під час святкування дівчина і Неймар залишилися наодинці, водночас Неймар до того моменту, зі слів заявниці, був "явно п'яний". Жертва сказала, що вони розмовляли, але в певний момент "Неймар став агресивним і проти її волі зґвалтував її".

Приголомшена подією дівчина не заявила в поліцію Парижа, і лише після того, як 17 травня покинула столицю Франції і повернулася в Бразилію, вона прийшла за місцем проживання до поліцейської дільниці в Сан-Паулу.

Секретаріат громадської безпеки Сан-Паулу підтвердив отримання відповідної заяви.

Своєю чергою, сам футболіст, який перебуває в розташуванні збірної Бразилії і готується до виступу на Кубку Америки, у відеозверненні відповів на звинувачення у зґвалтуванні.

"Тепер мені доведеться розкривати всі моменти свого особистого життя. Я хочу довести, що насправді повідомлення, які з'являлися раніше, є брехливими. Те, що сталося того дня, було особистими стосунками між чоловіком і жінкою, і схоже відбувається у всіх парах. Наступного дня після близькості ми продовжили спілкуватися.

Мене звинувачують у зґвалтуванні. Це дуже боляче. Мене здивувала така заява. Ті люди, які мене добре знають, ніколи не повірять цій інформації. Я ніколи б не зробив такого. Мені сумно чути таке.

Я потрапив у пастку. Сподіваюся, що це буде для мене уроком. Просто є такі люди, які хочуть скористатися моментом і вимагають щось. І від цього мені дуже сумно", - заявив Неймар у своєму Instagram.

Нагадаємо, в серпні 1017 року Неймар викупив свій контракт у "Барселони" за 222 млн євро і перейшов у ПСЖ. Цей трансфер досі залишається найдорожчим трансфером у світовому футболі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram