>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Ще один клуб Української Прем'єр-ліги оголосив про відставку головного тренера

Львівські "Карпати" прийняли відставку Фабрі Гонсалеса.

Ще один клуб Української Прем'єр-ліги оголосив про відставку головного тренера
Фабри Гонсалес
Фото: football.ua

Головний тренер "Карпат" Фабрі Гонсалес подав у відставку і вже покинув розташування львівської команди, повідомляє офіційний сайт "левів".

В останньому турі Української Прем'єр-ліги командою керуватиме асистент екс-наставника "Карпат" Олександр Чижевський.

"Перш за все, хочу вибачитися перед нашими вболівальниками за те, що фактично два дні клуб не повідомляв офіційну інформацію про відставку Фабрі Гонсалеса. Насправді, він повідомив керівництву про те, що залишає посаду головного тренера, практично відразу після завершення матчу проти "Олімпіка". Однак необхідно було провести низку формальних процедур, поставити підписи під усіма паперами і тільки після цього надати офіційну інформацію", - заявив виконавчий директор "Карпат" Ростислав Яцишин.

"Фабрі вирішив покинути команду через стан здоров'я - йому необхідний медичний догляд і трохи більше спокою. Нам же зараз потрібен тренер, який не тільки вірить у те, що команда здатна виконати поставлені завдання, але і зможе спокійно оцінити ситуацію та знайти оптимальні вирішення проблеми, не вдаючись до зайвих емоцій і панічних атак. Олександр Чижевський чудово усвідомлює стан речей і погодився допрацювати до кінця сезону. Ми не впадаємо у відчай, а стискаємо зуби і працюємо", - підсумував Яцишин.

Нагадаємо, Гонсалес очолив "Карпати" у січні. Чинна угода іспанського фахівця з "Карпатами" розрахована була до літа 2020 року.

Додамо, що перед останнім туром чемпіонату України львівський клуб посідає десяте місце в турнірній таблиці, перебуваючи в зоні перехідних матчів.

У 32-му турі "Карпати" 29 травня на виїзді зіграють проти ще одного претендента на виліт "Арсенал-Київ", який замикає таблицю.

Зазначимо, що минулого місяця "Олімпік" (Донецьк) звільнив головного тренера.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram