>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Американський боксер заявив, що "розчавить Ломаченка, як клопа"

Теофімо Лопес переоцінює свої сили.

Василь Ломаченко і Теофімо Лопес
Фото: fightnews.info
Василь Ломаченко і Теофімо Лопес
Чемпіон світу за версією WBC Continental Americas у легкій вазі, американець Теофімо Лопес заявив, що легко переможе чемпіона світу за версіями WBA і WBO Василя Ломаченка.

"Думаю, багато хто здивований, що наступним суперником Ломаченка буде Кролла (британець Ентоні Кролла - прим. LB.ua). Всі думали, що буде поєдинок зі мною, або з Джервонтою Девісом. Люди здивувалися, проте Кролла заслужив бути обов'язковим претендентом", - цитує американця sport.ua.

"Думаю, це буде хороший поєдинок. Упевнений, Кролла серйозно підготувався, буде сфокусований на перемогу. Багато з тих, хто бився з Ломаченком, програвали ще до того, як увійшли в ринг. Їм говорили занадто багато хороших речей про Ломаченка. А він - ніщо. Абсолютно ніщо. Сподіваюся, Кролла інший, сподіваюся, він не поважає Ломаченка", - зазначив Лопес.

"Інші боксери занадто сильно поважають Ломаченка, вони просто налякані. Бояться відкритися перед ним, адже він може завдати багато панчів. Ломаченко думає, що в цьому спорті він Бог, але якщо ми колись зустрінемося, я покажу йому, що він зовсім не Бог. Є лише один Бог.

Ломаченко поводиться зовсім нескромно.

Я не поважаю його, в цьому і є різниця між мною та іншими хлопцями, які піднесли його.

Знаєте, що я зроблю з Ломаченком? Розчавлю, як мерзотного таргана", - підсумував 21-річний Теофімо.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram