>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Пілот Формули-1 зізнався, що випивка і вечірки покращують результати в гонці

Кімі Райкконен був, як завжди, відвертий.

Пілот Формули-1 зізнався, що випивка і вечірки покращують результати в гонці
Кими Райкконен
Фото: formula1.com

Бойовий пілот команди Формули-1 "Альфа Ромео" Кімі Райкконен вважає, що вечірки і випивка поліпшили його результати в "королівських" автоперегонах.

Доказом цієї сумнівної теорії фін назвав сезон-2013, коли він, виступаючи за далеко не конкурентоспроможну команду "Лотус", став другим на Гран-прі Бахрейну, після чого пішов у загул і на наступному етапі - Гран-прі Іспанії - знову показав гідний результат, фінішувавши також на високому другому місці.

"Безліч разів доведено, що виступаєш краще, якщо до цього трохи потусив. Усе літо 2013-го минуло більш-менш у тусовках. Нічого нового - для мене це норма. Зовні це може здатися трохи дивним, але в минулому для мене це була цілком нормальна історія. Я завжди думав, що це робить більш розслабленим, і тоді кінцевий результат буде кращим, адже потрібно прикладати багато зусиль і концентрації на трасі", - цитує чемпіона світу-2007 прес-служба Формули-1.

Кімі зазначив, що такого підходу його навчив фізіотерапевт Йозеф Леберер під час його першого сезону у Формулі-1 далекого 2001 року.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram