>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Зідан повернувся в "Реал"

Контракт підписано до 30 червня 2022 року.

Француза Зінедіна Зідана офіційно призначено новим головним тренером мадридського "Реала". Контракт з "королівським" клубом підписано до 30 червня 2022 року, повідомляється на офіційному сайті клубу.

Відзначається, що рада директорів "Реала" в понеділок ухвалила рішення розірвати контракт з аргентинцем Сантьяго Соларі і подякувала йому за виконану роботу.

Одночасно правління "Реала" прийняло рішення знову призначити головним тренером команди Зінедіна Зідана.

Нагадаємо, Зідан вже керував "Реалом" з 2016 по 2018 роки. В 2018 Зідан разом з "Реалом" втретє поспіль виграв Лігу Чемпіонів. Француз став першим в історії футболу фахівцем, хто виграв цей турнір три рази поспіль. Зауважимо, що ніхто до "Реала" не вигравав ЛЧ два рази поспіль.

Після завершення сезону -2017/18 Зідан покинув пост наставника "вершкових".

Після відходу Зідана команду очолив колишній тренер збірної Іспанії Хулен Лопетегі. В кінці жовтня він був звільнений після розгромної поразки від "Барселони" в чемпіонаті з рахунком 1:5.

Його змінив колишній гравець "Реала" Сантьяго Соларі, який спочатку зміг стабілізувати гру. Але після двох поспіль недавніх домашніх поразок від "Барселони" в чемпіонаті і Кубку Іспанії і сенсаційного вильоту з Ліги чемпіонів від "Аякса" клуб, який практично втратив усі шанси завоювати хоч якийсь трофей в нинішньому сезоні, вирішив змінити головного тренера. Зараз в чемпіонаті Іспанії "Реал" йде на третьому місці, відстаючи від лідера "Барселони" на 12 очок.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram