>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Капітан "Реалу" посварився з президентом клубу

Серхіо Рамос посварився з Флорентіно Пересом.

Капітан "Реалу" посварився з президентом клубу
Серхио Рамос и Флорентино Перес
Фото: EPA/UPG

Після нищівного фіаско в матчі-відповіді 1/8 фіналу Ліги чемпіонів проти "Аякса" (1:4), що вартувало "королівському" клубу місця у чвертьфіналі, персонал став свідком жорсткої перепалки між капітаном команди Серхіо Рамосом і президентом клубу Флорентіно Пересом у роздягальні "Реалу" на "Сантьяго Бернабеу" відразу після закінчення матчу, повідомляє AS.

Президент дорікав гравцям за їхню поведінку під час гри. Зокрема, Перес відзначив брак самовіддачі.

Саме в цей момент Рамос став на захист гравців і відповів, звинувачуючи Переса і Раду директорів клубу в поганому плануванні.

Після цього інциденту Перес провів зустріч з Радою директорів "Реалу", яка тривала до другої години ночі. В результаті керівництво клубу прийняло рішення звільнити в міжсезоння головного тренера Сантьяго Соларі і замінити його на Жозе Моуріньо, зазначає видання, посилаючись на джерела.

Нагадаємо, Рамос не взяв участі в матчі-відповіді ЛЧ через накладену на нього дискваліфікацію внаслідок умисного отримання жовтої картки в першому матчі в Амстердамі.

Додамо, що в Моуріньо за час роботи в "Реалі" склалися непрості відносини з Рамосом. У разі камбеку португальця на "Сантьяго Бернабеу" Рамосу, швидше за все, доведеться покинути "бланкос".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram