>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

У Мадриді відбулася найгучніша сенсація нинішнього розіграшу Ліги чемпіонів (оновлено)

"Аякс" феєрично розбив "Реал" на його полі.

У Мадриді відбулася найгучніша сенсація нинішнього розіграшу Ліги чемпіонів (оновлено)
"Аякс"
Фото: EPA/UPG

У рамках матчу-відповіді 1/8 фіналу Ліги чемпіонів "Реал" поступився амстердамському Аяксу 1:4.

До матчу на "Сантьяго Бернабеу" футболісти "Реала" підійшли з досить комфортною перевагою, здобутою три тижні тому на чужій арені (2:1).

Однак уже в дебюті поєдинку рахунок відкрили гості (Хакім Зієх), а до середини першого тайму Давід Нерес подвоїв перевагу амстердамців - 0:2. Зазначимо, що в обох випадках асистентом виступив Душан Тадич.

Відсутність дискваліфікованого капітана мадридців Серхіо Рамоса не могла не позначитися на діях оборони "Реала".

Додамо, що в першій половині зустрічі гості могли довести рахунок у матчі до розгромного, але реалізація гольових моментів гравцями "Аякса" була на низькому рівні.

Господарі також мали кілька моментів забити гол.

Основний момент усього двораундового двобою стався на 61-й хвилині, коли Тадич ідеальним ударом у верхній кут воріт забив третій гол гостей - 0:3.

Водночас для визначення правильності взяття воріт знадобилася допомога VAR. 5 хвилин арбітр матчу Фелікс Брих радився зі своїми відеопомічниками. І в результаті гол сербського легіонера "Аякса" все-таки зарахували.

Загальний рахунок у поєдинку став 4:2 на користь голландського клубу, і для проходження в наступну стадію турніру підопічним Сантьяго Солларі треба було забивати 4 м'ячі.

На 70-й хвилині гол Марко Асенсіо реанімував інтригу (1:3), проте вже через 2 хвилини Лассе Шене знову відновив статус-кво (1:4).

До фінального свистка рахунок залишився незмінним.

Так переможець турніру трьох останніх сезонів вилетів уже на ранній стадії плей-оф.

Сезон для футболістів "Реала" практично завершено. Раніше королівський клуб вилетів з Кубка Іспанії, поступившись у півфіналі "Барселоні".

У чемпіонаті каталонський клуб також є недосяжним для "Реала" - після очного поєдинку, програного минулого тижня на "Сантьяго Бернабеу" (0:1), розрив між клубами збільшився до 12 балів за 12 турів до закінчення чемпіонату.

Оновлення.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram