>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Кличку запропонували 40 млн дол. за відновлення профкар'єри

DAZN запропонував Володимирові Кличку спокусливу суму.

Кличку запропонували 40 млн дол. за відновлення профкар'єри
Владимир Кличко
Фото: Boxing Scene

Стримінгова платформа DAZN запропонувала екс-чемпіону світу в суперважкій вазі Володимирові Кличку гарантований контракт у розмірі 40 млн дол. за повернення в ринг, повідомляє Sport Arena.

При цьому контракт передбачає проведення трьох поєдинків. Перший бій планують організувати в Німеччині проти суперника, який входить у топ-10 світового рейтингу. Другий і третій - у Лондоні на стадіоні "Уемблі" з британцями, чемпіоном світу за версіями IBF, WBA, WBO і IBO Ентоні Джошуа й екс-чемпіоном за версіями IBF, WBA (Super), WBO і IBO Тайсоном Ф'юрі.

Один із пунктів контракту свідчить, що обов'язковою умовою проведення наступного бою є перемога в попередній зустрічі. Як стверджують джерела видання, в разі отримання позитивної відповіді від Кличка, DAZN вирішить з ESPN, з яким нещодавно підписав угоду Тайсон Ф'юрі, питання про трансляцію їх можливого реваншу. Не виключено, що платформа і телеканал транслюватимуть бій одночасно.

Крім гарантованого контракту, Кличку-молодшому також буде виплачуватися відсоток відрахувань з доходів за телеправа в другому і третьому поєдинку, які планують транслювати в форматі pay-per-view (плати і дивись), уточнює видання.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram