>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

На футбольному полі тренувальної бази київського "Арсеналу" спалили "євробляху"

Лихі дев'яності повертаються?

На спортивній базі ФК "Арсенал-Київ" в Щасливому (Київська область) спалили машину просто на футбольному полі, повідомляє sportarena.com. Автомобіль з іноземними номерами згорів дотла, зазначає видання.

Фото: Скріншот

"Просто заїхала машина - і її підірвали чи підпалили, - розповів в інтерв'ю "ПроФутболу" генеральний директор столичного клубу Олександр Москаленко. - Ми дізналися, як, хто і що. Повністю проаналізували камери, починаючи від міста і до Борисполя.

Уже є якісь певні моменти, але я не можу їх розголошувати, тому що тривають слідчі дії", - зазначив футбольний функціонер.

При цьому Москаленко конкретних звинувачень не висуває, але натякає на причетність до події бізнесмена Анатолія Юркевича.

"Готель, що раніше належав Юркевичу, зараз в іпотечному договорі, цей готель належить Сбербанку. Сбербанк віддав нам його в оренду. І Юркевич починає якісь брудні рухи", - підсумував генеральний директор столичного клубу.

Фото: Скріншот

Сам Юркевич переконує, що його провини в підпалі авто на полі тренувальної бази немає.

"Я точно не маю до цього стосунку. Але знаю про те, що пан Москаленко - як особисто, так і його футбольний клуб - винні гроші багатьом. У нього багато ворогів. Хто з ворогів це зробив, сказати не можу", - заявив бізнесмен.

На цей момент на стадіоні в Щасливому виступають молодіжні та юнацькі команди донецького "Шахтаря". Перед цим арена була домашньою для футбольних клубів "Княжа" і "Арсенал-Київ", який цього сезону виступає на стадіоні "Динамо" ім. Лобановського.

Раніше "Арсенал-Київ" звинуватили в рейдерському захопленні, але в клубі все спростовують

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram