>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

FIFA заборонила "Челсі" реєструвати нових гравців упродовж двох найближчих трансферних "вікон"

На лондонський клуб накладено трансферний бан.

FIFA заборонила "Челсі" реєструвати нових гравців упродовж двох найближчих трансферних "вікон"

Дисциплінарний комітет Міжнародної федерації футболу (ФІФА) заборонив лондонському "Челсі" реєструвати нових гравців упродовж двох найближчих трансферних періодів за порушення правил переходів молодих футболістів, повідомляють на офіційному сайті ФІФА.

"Челсі" визнано винним у недотриманні однієї зі статей регламенту стосовно 29 молодих гравців, а також у тому, що допустив інші порушення, пов'язані з вимогами до реєстрації гравців.

Клуб із західного Лондона також оштрафований на 600 тис. швейцарських франків і повинен упродовж 90 днів виправити ситуацію.

Санкції також накладено на Футбольну асоціацію Англії, яку оштрафовано на 510 тис. франків. Організації надано піврічний термін для врегулювання ситуації, пов'язаної з міжнародними трансферами і першими контрактами молодих гравців.

Таким чином, літо-2019 і січень-2020 залишаться без активності "пенсіонерів".

Крім того, з рішення ФІФА побічно випливає питання про потенційний перехід лідера "Челсі" Едена Азара в стан мадридського "Реала".

Нагадаємо, напередодні лондонці обіграли в матчі-відповіді шведський "Мальме" в Лізі Європи 3:0 і вийшли в 1/8 фіналу (перший матч також залишився за "Челсі" 2:1).

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram