>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

"Шахтар" вилетів з Ліги Європи (оновлено)

"Гірники" на виїзді поступилися "Айнтрахту".

"Шахтар" вилетів з Ліги Європи (оновлено)
Фото: EPA/UPG

У матчі-відповіді стадії 1/16 фіналу Ліги Європи донецький "Шахтар" у Франкфурті поступився Айнтрахту 1:4 і за сумою двох матчів вилетів з турніру (нагадаємо, тиждень тому в Харкові була зафіксована нічия 2:2).

На "Комерцбанк-Арені" багато вирішилося в середині першого тайму, коли з інтервалом у 4 хвилини господарі забили два голи у ворота Андрія П'ятова.

В обох випадках невдало зіграли центрбеки донеччан. У цьому контексті як не згадати зимовий трансфер Ярослава Ракицького в санкт-петербурзький "Зеніт".

При цьому треба віддати належне підопічним Паулу Фонсеки. Потрапивши в скрутне становище, "гірники" у другому таймі додали в агресії. На 64-й хвилині бразильське тріо "Шахтаря" Марлос - Ісмаїлі - Мораес відродило інтригу в поєдинку.

Гості продовжили тиснути на ворота Кевіна Траппа. Двічі після ударів Марлоса і Тайсона лише перекладина рятувала господарів від другого пропущеного гола.

Однак на 80-й хвилині "Шахтар" пропустив банальну контратаку 3 на 2 - і Себастьєн Аллер зняв усі питання про переможця не тільки в матчі, а й у двораундовому протистоянні.

Довершив розгром української команди Анте Ребич.

Оновлення. 

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram