>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

"Кардіфф" знайшов лазівку, щоб не платити "Нанту" 15 млн фунтів за загиблого Сала

Юристи валлійського клубу відшукали легальну причину, щоб не платити за трансфер загиблого гравця.

"Кардіфф" знайшов лазівку, щоб не платити "Нанту" 15 млн фунтів за загиблого Сала
Похороны Эмилиано Сала в Аргентине
Фото: EPA/UPG

Через 4 дні після похорону екс-гравця "Кардіфф Сіті" Еміліано Сали суперечка між валлійським клубом і французьким "Нантом" розгорається з новою силою.

Юристи клубу Англійської Прем'єр-Ліги відшукали лазівку в законодавстві, щоб не виплачувати "Нанту" 15 млн фунтів трансферної вартості гравця.

Контракт Сали, який загинув у результаті падіння літака над Ла-Маншем, може вважатися недійсним, повідомляє The Telegraph. Навіть незважаючи на те, що на момент аварії літака угода між "Кардіффом" і "Нантом" була офіційно укладена.

Справа в тому, що, з якоїсь причини, контракт, підписаний аргентинцем, не був визнаний АПЛ, після чого його повернули в клуб назад для виправлень. Тим самим, контракт не встигли зареєструвати до загибелі самого Сали, уточнює видання.

Відзначимо, в найближчі кілька днів закінчується термін першого траншу. Однак ще раніше у валлійському клубі заморозили виплати з цієї угоди, оскільки мали намір з'ясувати, що сталося з Салою і причини його смерті.

Додамо, що офіційних коментарів від представників "Кардіффа" і АПЛ поки не надходило.

Раніше в "Нанті" погрожували валлійському клубу судовим позовом, якщо перший платіж з трансферу Сали не надійде в чітко обумовлений термін.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram