>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Команда Усика зробила офіційну пропозицію Повєткіну

Українська сторона чекає на відповідь від росіян.

Команда Усика зробила офіційну пропозицію Повєткіну
Александр Усик
Фото: K2 Promotions

Со-промоутер абсолютного чемпіона світу з боксу в першій важкій вазі Олександра Усика Олександр Красюк підтвердив, що переговори про поєдинок з росіянином Олександром Повєткіним у США вийшли на фінішну пряму.

Цей поєдинок повинен стати дебютним для Усика в суперважкій вазі. Поєдинок українця з росіянином заплановано на 18 травня в Чикаго.

"Усе просто. Ми зробили пропозицію Повєткіну і чекаємо на його реакцію, - описав в інтерв'ю "Сегодня" ситуацію Красюк. - Не просто так чекаємо, а сьогодні-завтра ми повинні отримати відповідь - так чи ні.

Чи буде цікавим бій українця і росіянина американській публіці? У Чикаго одна з найбільших українських діаспор - там сотні тисяч живуть. Так, звичайно, попит буде. Навіть немає сумнівів, що він буде. Усик у нас боєць року за версією п'яти чи семи різних організацій. Ми занадто погано думаємо про Усика", - зазначив промоутер.

"Гонорар три мільйони? Не розумію, звідки взялися такі цифри. Не знаю, що бентежить Повєткіна. Він же не юний боксер, який тільки почав боксувати, а досвідчений спортсмен. Усе, що йому потрібно зараз - провести пару великих боїв. Він знає рівень Усика, знає ризики", - додав Красюк.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram