>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

"Баварія" зазіхнула на одну з головних святинь Ліверпуля

Цікаво, хто буде сміятися останнім?

Фото: Вікіпедія

Напередодні матчу 1/8 фіналу Ліги Чемпіонів проти англійського "Ліверпуля", який пройде завтра на "Енфілд Роуд", мюнхенська "Баварія" вирішила обіграти обкладинку дванадцятого студійного альбому ліверпульського квартету The Beatles Abbey Road, якому якраз у лютому виповнюється рівно 50 років.

Образи музикантів зі стилізованими зачісками на себе приміряли Роберт Левандовський, Матс Гуммельс, Томас Мюллер і Мануель Нойєр. Водночас замість The Beatles написано The Bayerns.

Зазначимо, "Баварія" німецькою пишеться, як Bayern.

Варто додати, що перед цим матчем у мерсисайдців позначилися серйозні проблеми в центрі оборони. Серед "живих" залишився лише один центрбек - Жоель Матіп. До Вірджила ван Дейка (у нього дискваліфікація) і Джо Гомеса (перелом ноги), які пропускають поєдинок, ймовірно, додався і Деян Ловрен, який пропустив передматчеве тренування "Ліверпуля".

Своєю чергою, "Баварія" до матчу з "Ліверпулем" підходить без Жерома Боатенга і Франка Рібері, які травмовані, а також дискваліфікованого Томаса Мюллера. "Баварія" у своєму Twitter оголосила заявку команди.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram