>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

"Скудерія Феррарі" представила новий болід на сезон-2019

"Феррарі" останньою показала нову машину.

"Скудерія Феррарі" представила новий болід на сезон-2019
Фото: Феррари

У штаб-квартирі Ferrari в Маранелло пройшла церемонія представлення нового боліда італійської стайні, з яким команда розраховує поборотися за титули в сезоні 2019 року.

Як і очікувалося, новинку назвали SF90 - на честь 90-річчя компанії Scuderia Ferrari, заснованої Енцо Феррарі у 1929-му.

Болід виконано в традиційній колірній гамі, але з мінімальним напиленням білого кольору. У назві команди і в розфарбуванні машини присутній новий титульний партнер - бренд Mission Winnow, що належить концерну Philip Morris International – незважаючи на всі обмеження, історичне співробітництво з виробниками тютюнки триває.

У сезоні 2019 року напарником 4-разового чемпіона світу Себастьяна Феттеля стане монегаск Шарль Леклер - і багато хто вважає, що німцю буде непросто боротися з молодим напарником. Цілі і завдання на сезон у Скудерії не змінюються - команда націлюється на боротьбу за титул в особистому заліку і перемогу в Кубку конструкторів.

Нагадаємо, востаннє пілот "Феррарі" ставав чемпіоном світу в класі машин Формула-1 далекого 2007 року (Кімі Райкконен), а Кубок конструкторів команда вигравала востаннє 2008 року.

Фото: Феррарі

Фото: Феррарі

Фото: Феррарі

Фото: Феррарі

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram