>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Євросоюз виступає проти дій "Феррарі" і "Макларена"

ЄС вивчить угоди команд Формули-1 з тютюновими компаніями.

Євросоюз виступає проти дій "Феррарі" і "Макларена"
Славные 90-е. Табачные марки, как на подбор
Фото: Williams|Lat

Європейський Союз має намір розслідувати нещодавні угоди тютюнових компаній з командами Формули-1,  повідомляє RaceFans.

Нагадаємо, не так давно у "Феррарі" оголосили про розширення співпраці з Philip Morris. А "Макларену" навіть удалося підписати контракт з British American Tobacco і, таким чином, повернути американський транснаціональний тютюновий концерн у "Королівські гонки".

Усі ці угоди укладені на тлі заборони реклами тютюнових виробів у Формулі-1. Але обидві компанії стверджують, що партнерство з командами Формули-1 в першу чергу пов'язане з інноваціями і технологіями.

Такі аргументи не переконують чиновників ЄС у правомірності партнерства тютюнових гігантів з командами Формули-1. Угоди вивчатимуть відповідні органи, відзначає видання.

"Комісія продовжує пильно стежити за дотриманням заборони реклами тютюнових виробів у Формулі-1. Нещодавно ми дізналися про відповідні угоди і будемо їх вивчати. Якщо буде необхідність, вживатимемо заходів", - цитує видання представника Євросоюзу Анку Падурару.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram