>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Львівські "Карпати" очолив іспанець Фабрі Гонсалес

Це вже другий іспанський тренер в історії клубу.

Львівські "Карпати" очолив іспанець Фабрі Гонсалес
Фабрисиано Гонсалес
Фото: пресс-служба ФК "Карпаты"

Львівський футбольний клуб "Карпати" підписав контракт із 63-річним іспанським тренером Фабрісіано Гонсалесом.

Раніше Фабрі очолював низку іспанських клубів, також працював у Португалії, Греції та Болівії. Контракт з тренером підписано на два з половиною роки, інформує прес-служба клубу.

Також повідомляється, що іспанець уже встиг сформувати тренерський штаб. Помічником-аналітиком нового коуча стане Пабло Вільяр Феррейрой, що відомий роботою в "Бетіс" і "Веска". Старшим помічником Фабрі стане Олександр Чижевський, який до цього очолював молодіжну команду "Карпат". Продовжить роботу з голкіперами Богдан Стронцицький. А функції тренера з фізичної підготовки виконуватиме Павло Сіренко, який останнім часом працював з клубними юніорами і дублерами.

За свою довгу тренерську кар'єру Фабрі Гонсалес попрацював з понад 20 командами. Іспанець тренував "Луго", "Ельче", "Мурсію", "Алавес", "Альмерію", "Расинг" і "Гранаду", яку вивів у Ла Лігу вперше за 35 років, та іншими клубами. Також устиг без особливих успіхів з'їздити в Грецію в "Панатінаїкос" і Болівію в "Петролеро".

Варто зазначити, що "Карпати" вже очолював іспанський тренер. У червні 2017-го головним тренером команди був Серхіо Наварро. Однак на посаді він протримався недовго. Вже у вересні його звільнили після низки поразок команди.

Останнім часом тренером "Карпат" був Олег Бойчишин. Він прийняв команду після того, як португалець Жозе Мораїш очолив південнокорейський клуб.       

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram