>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Мілевський повертається в брестське "Динамо"

Артем Мілевський більше не футболіст угорської "Кішварди".

Мілевський повертається в брестське "Динамо"
Артем Милевский
Фото: kisvardafc.hu

Український нападник Артем Мілевський вирішив покинути клуб "Кішварда" за власним бажанням, повідомляє офіційний сайт угорської команди.

Зазначають, що екс-гравець збірної України повертається у колишню команду - брестське "Динамо".

"Як би ми не шкодували, але повинні оголосити, що пішли Артемові Мілевському назустріч в його бажанні покинути нашу команду. Зараз гравець намагається оформити перехід у "Динамо-Брест", звідки він до нас і переїхав", - прокоментував відхід українця спортивний директор угорського клубу Аттіла Ревеш.

"Ми дякуємо Мілевському за проведений час у нашому клубі і бажаємо успіху в його подальшій кар'єрі", - резюмував футбольний функціонер.

Мілевський приєднався до "Кішварди" в літнє трансферне вікно, підписавши угоду на один рік. За проведений час в Угорщині Артем зіграв 8 матчів, провівши загалом 459 хвилин на полі, і віддав два асисти.

Раніше Мілевський з липня 2017 року по липень 2018-го захищав кольори брестського "Динамо". У складі білоруського клубу провів 38 матчів, забив 10 голів і зробив 13 гольових передач.

"Динамо" розірвало контракт з українцем у липні минулого року, за чутками - українець порушив спортивний режим.

Пізніше агент українця Олександр Панков спростував інформацію, що Мілевський порушував спортивний режим. А фанати брестського "Динамо" вимагають повернути Артема в клуб.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram