>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

"Динамо" здало гру чемпіонату України в 2007 році, - екс-головний тренер "Динамо"

Йожеф Сабо в 2007 році був головним тренером "Динамо".

"Динамо" здало гру чемпіонату України в 2007 році, - екс-головний тренер "Динамо"
Фото: www.goodvin.info

Екс-наставник київського "Динамо" Йожеф Сабо заявив, що кияни в 2007 році здали гру чемпіонату України "Нафтовику" (Охтирка).

"Коли з'явився Чохонелідзе (генеральний директор "Динамо" Резо Чохонелідзе, Прим. LB.ua), я був тренером. Мене викликали брати Суркіси. Григорій Михайлович сказав: "Йожеф, це наша людина. Ми знаємо, який ти. Не піднімай на нього руку і не підвищуй голос". Цим було все сказано", - заявив Сабо в програмі "Вацко Live".

"Коли ми програли в Києві Охтирці ("Нафтовику-Укрнафта", Прим. LB.ua) 0:1, до цього я як завжди забирав хлопців на базу. До мене підійшов Чохонелідзе і сказав, що гравці просять приїхати не сьогодні ввечері, а завтра. Я відповів - ні. Як я сказав, так і буде. Я головний тренер.

А потім футболісти здали гру Охтирці. Після цього я потрапив до лікарні через серця, а Лужний став на моє місце", - додав колишній тренер "Динамо".

Варто додати, що за підсумками сезону "Нафтовик-Укрнафта" зайняв передостаннє місце в турнірній таблиці чемпіонату України і вилетів у Першу лігу.

У свою чергу, динамівці на 3 очки відстали від донецького "Шахтаря" і завоювали срібні медалі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram