>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Російський чемпіон світу у версії WBA пояснив, чому українські боксери успішніші за російських

Дмитро Бівол пояснив, чому в України чемпіонів у боксі більше, ніж у Росії.

Російський чемпіон світу у версії WBA пояснив, чому українські боксери успішніші за російських
Дмитрий Бивол
Фото: Чемпионат

Непереможений російський боксер, чемпіон світу за версією WBA у напівважкій ваговій категорії Дмитро Бівол (15-11-0) розповів, чому українські боксери успішніші за російських на профі рингу.

"Коли всі ці хлопці (українські боксери, прим. LB.ua) йшли в професіонали, було відчуття, що вони повинні домогтися чогось високого. Так і сталося: вони були яскравими любителями і стали такими самими сильними професіоналами. Як я розумію, спочатку вони тренувалися у батька Ломаченка (Анатолій, прим. LB.ua), і по них було видно, що вони будуть на високих позиціях в професійному боксі. Знову ж таки, тут два олімпійських чемпіони - Усик і Ломаченко, один бронзовий призер Гвоздик, який гідно себе показав на Олімпійських іграх", - цитує Бівола "Советский Спорт".

"Не можна сказати, що аматорський бокс сильніший, як і професійний. Це два трохи різних види спорту. І ці хлопці просто зуміли дуже грамотно перевести свою аматорську школу на професійний ринг, ось і все. Можна сказати, що аматорський бокс саме цим людям дуже допоміг", - зазначив чемпіон світу.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram