>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Президент Федерації біатлону готовий піти у відставку у відповідь на критику з боку вболівальників

Володимир Бринзак - про масову критику з боку вболівальників.

Президент Федерації біатлону готовий піти у відставку у відповідь на критику з боку вболівальників
Владимир Брынзак
Фото: Xsport

Президент Федерації біатлону України Володимир Бринзак, у відповідь на всебічну критику і заклики піти у відставку, вважає, що ще здатний розвивати біатлон у країні на гідному рівні.

"Припустимо, я піддамся на хвилю негативних висловлювань і піду з біатлону. Я готовий хоч сьогодні. І що далі? Відразу йдуть усі спонсори, які підтримують команду на основі особистих контактів. У мене ще вистачає сил і знань, щоб розвивати біатлон в Україні на гідному рівні", - цитує Бринзака "Український біатлон".

При цьому президент біатлонної федерації вказує на масовий розвал системи матеріального забезпечення і підготовки біатлоністів на місцях.

"У Тернополі єдину спеціалізовану біатлонну школу закрили, з базою і трасою так нічого й не вирішили. У Буковелі зібралися будувати комплекс - із сумнівних мотивів зірвали тендер. У Сумах траса аварійна, не ремонтується. У Тисовці траса аварійна, на ній уже не можна тренуватися. Школи на місцях не фінансуються - немає грошей на інвентар, на участь у зборах, тільки на зарплату. Нічого подібного немає в жодній країні. У нас же немає жодної траси, жодного стрільбища нормального", - підсумував Бринзак.

Нагадаємо, на двох останніх етапах Кубка світу в Хохфільці та Нове-Место збірна України з біатлону виступила непереконливо.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram