>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Капітан збірної України з біатлону висловив обурення підбором персоналу тренерським штабом

Дмитро Підручний залишився незадоволений роботою лиж.

Капітан збірної України з біатлону висловив обурення підбором персоналу тренерським штабом
Дмитрий Пидручный
Фото: YouTube

Капітан чоловічої збірної України з біатлону Дмитро Підручний після невдало проведених перегонів з мас-старту на третьому етапі  Кубка світу в Нове-Место (17-те місце), висловив своє обурення підбором тренерським штабом сервіс-команди.

"Перегони сьогодні видалися просто жахливими. Може у когось і були лижі гірші від наших, але навіть тренувальні були б кращими. Та й узагалі, за три етапи Кубка світу лише один раз вгадали з лижами", - заявив Підручний в ефірі UA:БІАТЛОН."

"Учора теж були не найкращі, а такі посередні, але сьогодні просто жах. Понабирали в сервіс-команду якихось аматорів з незрозумілих країн. Щоразу скаржишся їм на лижі, а вони кажуть, що спортсмени такі. Чомусь минулого сезону нормально боролися і за рік лише 1-2 рази не вгадали з лижами, а тут - один раз за півсезону хороші лижі", - зазначив капітан команди.

"На кожному підйомі по 20 секунд через лижі програвав. У мене немає слів. Сподіваюся, президент (Федерації біатлону, прим. LB.ua) почує нас", - висловив надію Підручний.

Нагадаємо, крім Дмитра в перегонах узяв участь ще один представник України – Артем Прима, який посів 27-ме місце.

Зазначимо, чоловічу збірну України очолює словак Юрай Санітра.     

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram