>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

МВС нагородило призерів Invictus Games 2018

Під час "Ігор нескорених" у Сіднеї українська збірна отримала 20 медалей.

МВС нагородило призерів Invictus Games 2018
Призеры украинской сборной Invictus Games 2018
Фото: http://mvs.gov.ua

Міністерство внутрішніх справ у суботу, 22 грудня, нагородило призерів української збірної Invictus Games 2018 і кращих спортсменів фізкультурно-спортивного товариства "Динамо". Про це йдеться у повідомленні на сайті МВС.

Під час "Ігор нескорених" у Сіднеї українська збірна здобула 20 медалей: 7 золотих, 10 срібних, 3 бронзові.

"Люди побували на фронті, отримали каліцтва, повернулися на мирну територію, і їм дуже важко знайти своє місце в суспільстві. А змагання Invictus Games дають можливість бути в центрі уваги всього світу, бути серед людей з такими самими життєвими обставинами, як у них", - сказав Аваков.

Зазначається також, що за рік спортсмени товариства "Динамо" на чемпіонатах світу завоювали 129 нагород. На внутрішніх змаганнях - майже чотири тисячі.

Міністр вручив призерам української збірної Invictus Games 2018 відзнаку МВС "вогнепальна зброя" та цінні подарунки - годинники. Всі інші також отримали нагороди МВС і ФСТ "Динамо".

Зокрема, серед нагороджених капітан команди Invictus Games в 2018 році Сергій Ільницький, призери Invictus Games Віктор Шинкарук, Денис Фіщук, Богдан Оксентюк, Олександр Гавриленко, Сергій Шимчак, Володимир Король, Олександр Чалапчій, Василь Омельченко, Олександр Зозуляк, Євген Олексенко.

А також, вісімнадцятирічна чемпіонка Європи і світу з дзюдо Дар'я Білодід, чемпіон світу та віце-чемпіон Європи з дзюдо Георгій Зантарая, чемпіон світу з вільної боротьби Алла Черкасова, чемпіон юнацьких Олімпійських ігор з академічного веслування Іван Тищенко.

Нагадаємо, раніше Петро Порошенко заявив, що одні з наступних "Ігор нескорених" повинні пройти в Україні.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram