>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Визначилися потенційні суперники "Динамо" і "Шахтаря" у плей-оф Ліги Європи

Жеребкування стадії 1/16 фіналу відбудеться 17 грудня.

Визначилися потенційні суперники "Динамо" і "Шахтаря" у плей-оф Ліги Європи

Напередодні були зіграні матчі заключного раунду групового етапу Ліги Європи, за результатами яких стали відомі всі учасники плей-оф ЛЄ.

До 24 команд, які зайняли перші два місця у своїх групах Ліги Європи, додаються 8 команд, які посіли треті місця у своїх групах Ліги чемпіонів.

У число сіяних, у яке входить "Динамо", під час жеребкування потрапляють 12 переможців груп ЛЄ і чотири кращі команди, що зайняли треті місця в ЛЧ.

Сіяні (потенційні суперники "Шахтаря"): "Наполі", "Валенсія", "Інтер" і "Бенфіка" - всі з ЛЧ, "Ред Булл", "Зеніт"*, "Динамо" Загреб, "Арсенал", "Вільярреал", "Айнтрахт", "Генк», «Севілья», «Челсі», «Байєр», «Бетіс» і «Динамо» Київ *.

У число несіяних відповідно потрапили 12 команд, що зайняли другі місця в квартетах ЛЄ і чотири гірші треті місця з ЛЧ, серед яких і "Шахтар".

Несіяні (потенційні суперники "Динамо"): "Вікторія", "Брюгге", "Галатасарай" і "Шахтар" * - всі з ЛЧ, "Фенербахче", "Спортинг", "Рапід", "Лаціо", "Мальме", "Краснодар"*, "Ренн"*, БАТЕ, "Цюрих", "Славія", "Селтик" і "Олімпіакос".

Жеребкування 1/16 фіналу пройде в понеділок, 17 грудня. Перші матчі, господарями яких стануть несіяні команди, відбудуться 14 лютого 2019 року. Поєдинки у відповідь - 21 лютого.

* Клуби з однієї країни, а також команди з однієї групи Ліги Європи не зможуть зустрітися в 1/16 фіналу. Також будуть розведені українські та російські клуби.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram