>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Австрійська поліція висунула звинувачення в застосуванні допінгу лідерам збірної Росії з біатлону

Полісмени нагрянули в розташування російської збірної на етапі Кубка світу.

Австрійська поліція висунула звинувачення в застосуванні допінгу лідерам збірної Росії з біатлону
Фото: EPA/UPG

Напередодні старту другого етапу Кубка світу з біатлону в австрійському Хохфільцені, який починається сьогодні жіночою спринтерською гонкою на 7,5 км, місцева поліція прибула в розташування збірної Росії.

Про це повідомив російський спортивний коментатор Дмитро Губернієв.

Екс-головному тренеру збірної Росії Олександру Касперовичу, лікарям і масажистам, а також провідним біатлоністам Євгену Гаранічеву, Олександру Логінову, Антону Шипуліну, Ірині Старих і Олексію Волкову висунули звинувачення в порушенні антидопінгових правил на чемпіонаті світу в Хохфільцені в 2017 році.

"Увага! Кілька годин тому в розташування збірної Росії з біатлону нагрянула австрійська поліція. Перед вами список спортсменів, тренерів, лікарів і масажистів, кому пред'явлені звинувачення в порушенні антидопінгових правил під час чемпіонату світу в Хохфільцені в 2017 році. В Австрії це кримінальний злочин. Усі, хто зазначений у цьому списку, зобов'язані дати свої пояснення поліції", - написав Губернієв в Instagram.

Фото: Instagram Губернієв

Касперович, своєю чергою, вважає дії австрійської поліції провокацією і готовий вилетіти до Австрії.

"Поки що взагалі нічого не зрозуміло. Вважаю, що це провокація. Знаю, що нічого не було, і нічого немає. Не ґрунтується ні на чому. Дзвонила мені австрійська поліція? Ні. Я готовий, якщо подзвонять, прилетіти. Тільки нехай доведуть і оплатять мені цю поїздку. Готовий прямо зараз вилетіти", - цитує Касперовича "Советский Спорт".

Допит членів збірної Росії відбудеться після жіночого спринту, відзначає видання.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram