>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Брати Клички стали співучасниками збору 18 млн євро пожертвувань на допомогу дітям

Легендарні боксери взяли участь у благодійному телемарафоні "Серце дітям".

Віталій і Володимир Клички
Фото: http://klitschko-brothers.com
Віталій і Володимир Клички

Легендарні українські спортсмени Віталій і Володимир Клички традиційно взяли участь у щорічному благодійному Гала-вечорі у столиці Німеччини, повідомляє сайт Klitschko-brothers.

Брати Клички взяли участь у благодійному телемарафоні для збору пожертв для допомоги дітям у багатьох країнах світу, який щорічно, в грудні, проводить у Берліні німецький фонд "Ein Herz für Kinder" ("Серце дітям").

Транслював телемарафон німецький телеканал ZDF.

Цього року на благодійні проекти фонду вдалося зібрати майже 18,5 млн євро.

Варто зазначити, що Фонд підтримує дитячі клініки, дитсадки, школи та спортивно-освітні проекти. У марафоні беруть участь відомі політики, бізнесмени, спортсмени, актори, громадські діячі, які самі роблять пожертвування і закликають до цього інших.

Починаючи з 2008 року завдяки допомозі благодійників, які зробили пожертви через Фонд, в Україні вдалося втілити майже 300 проектів. Це і допомога в лікуванні важких захворювань у дітей, фінансування операцій для українських дітей за кордоном, ремонти шкіл, спортивних і соціальних об'єктів. Також у жовтні 2014 року мер Києва Віталій Кличко передав дитячій спеціалізованій лікарні "Охматдит" комплекс медичного обладнання на суму 3,1 млн грн, яке було придбано на кошти від фонду "Ein Herz für Kinder" з ініціативи Фонду Кличка.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram