>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

УЄФА переніс матч Ліги Європи "Ворскла" - "Арсенал" до Києва через воєнний стан

У Полтавській області військовий стан не введено, однак він торкнеться Харкова.

УЄФА переніс матч Ліги Європи "Ворскла" - "Арсенал" до Києва через воєнний стан

Робоча група Союзу європейських футбольних асоціацій (УЄФА) з надзвичайних ситуацій прийняла рішення перенести матч групового етапу Ліги Європи між полтавською "Ворсклою" і лондонським "Арсеналом" до Києва.

Як повідомляють на сайті організації, це пов'язано з введенням воєнного стану в деяких областях України. УЄФА продовжить відстежувати й аналізувати ситуацію в Україні в найближчі дні.

Таким чином, зустріч пройде на НСК "Олімпійський" у четвер, 29 листопада. Початок гри о 19:55.

Варто відзначити, що в Полтавській області військовий стан не введено, однак він торкнеться Харкова, куди повинен був прилетіти лондонський клуб.

Прес-аташе "Ворскли" Артем Лобанов прокоментував перенесення матчу з "Арсеналом", пише Трибуна.

"Крім заяв на сайті УЄФА, нічого не бачили, ніякої інформації в клуб не надходило. Не ознайомлені з цією інформацією і не розуміємо, що відбувається. Поки незрозуміло, як на неї реагувати. Запит в УЄФА не подавали. Всі представники УЄФА, скажімо так, куратори наших ігор, з'їхалися до Полтави. Завтра вранці будемо розуміти, що відбувається", - сказав він.

Варто додати, що аналогічне рішення про перенесення матчу УЄФА може прийняти і щодо поєдинку "Шахтар" - "Ліон", який має відбутися в рамках групового етапу Ліги чемпіонів.

Нагадаємо, попередньо матч між "гірниками" і "ткачами" запланований на 12 грудня в Харкові.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram