>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Перша ракетка світу заявив, що не бачить жодної різниці між людьми різної орієнтації

У цьому питанні Новак Джокович підтримав Роджера Федерера.

Фото: EPA/UPG

Перша ракетка світу, серб Новак Джокович прокоментував можливу появу у ATP-турі відкритого гея, чого раніше ніколи не було.

"Такий вчинок був би мужнім кроком. Я б абсолютно нічого не мав проти цього. Ксі мають право обирати свою сексуальну орієнтацію. Я поважаю такі рішення. Так, ми живемо у суспільстві, деякі частини якого не готові приймати такі речі, але особисто я не бачу абсолютно ніякої різниці у людях з різною орієнтацією", - цитує Джоковича Gay Star News.

Раніше свою думку про можливий перший камінг-аут в історії чоловічого тенісу висловив і екс-перша ракетка світу, швейцарець Роджер Федерер. 20-разовий переможець турнірів Великого шолома заявив, що підтримав би такого тенісиста.

Фото: EPA/UPG

"Я повністю за, тому що це непогана ідея. Неважливо, звідки ти приїхав, і хто ти - я повністю підтримаю тебе у твоєму рішенні. Думаю, тобі й самому стане від цього легше. Та й взагалі - усі люди на цій планеті повинні підтримувати один одного", - наводить слова Федерера The Body Serve.

Фото: EPA/UPG

Своєюб чергою 18-разова переможниця турнірів серії Великого шолома Мартіна Навратилова, відома також як борець за права сексуальних меншин, висловила розчарування, що жоден гравець АТР-туру не зізнався у нетрадиційній сексуальній орієнтації.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram