>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Фінальну стадію Ліги націй прийме Португалія

В УЄФА визначилися з місцем проведення фінального турніру.

Фінальну стадію Ліги націй прийме Португалія
Estadio do Dragao
Фото: EPA/UPG

Після того як напередодні Португалія гарантувала собі перше місце в групі А3, зігравши внічию зі збірною Італії (0:0), саме вона прийме в червні фінальну стадію Ліги націй, повідомляє офіційний сайт УЄФА.

Виконавчий комітет УЄФА ще повинен формально призначити Португалію господинею турніру на зустрічі в Дубліні 3 грудня. Крім того, цього дня пройде жеребкування фінальної стадії ЛН.

Разом із Португалією право зіграти у фінальній стадії вже здобули збірні Англії та Швейцарії, як переможці груп А4 і А2 відповідно.

Португальці вже запропонували для проведення "Фіналу чотирьох" стадіони "Драгау" в Порту й "Афонсу Енрікеш" у Гімарайнш.

Додамо, що в заявці потрібно було вказати два стадіони місткістю не менш ніж 30 тис. глядачів, які повинні бути розташовані в одному місті чи на відстані не більш ніж 150 км один від одного.

Півфінальні матчі пройдуть 5 і 6 червня. Матч за третє місце і фінал ЛН відбудуться 9 червня.

Відзначимо, що сьогодні в групі А1 відбудеться заключний матч Німеччина - Голландія. Щоб скласти компанію португальцям, англійцям і швейцарцям, голландцям достатньо не програти. В іншому випадку, в плей-оф виходять чемпіони світу - французи.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram