>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

На футбольній базі російської професійної команди гріють воду для душа кип'ятильником

На дворі XXI століття.

На спортивній базі професійного футбольного клубу "Балтика" з Калінінграда немає опалення і гарячої води. Тому воду для футболістів гріють за допомогою кип'ятильника у 200-літровій бочці.

Відповідне відео виклав у мережу масажист клубу Сергій Озерян. При цьому Озерян уточнює, що у таких умовах вода гріється протягом доби.

"Ми знаходимося у роздягальні футбольного клубу "Балтика". Я - масажист. Пройдемо у душову. Цю воду я готую для команди. Ось кип'ятильник, я її нагрів. Вода у 200-літровій бочці гріється добу. Щоб воду змішати, я беру гриф від штанги і мішаю. Ось таким ось способом - як бабуся варення у XIX столітті колись варила. Ось я помішав: холодна вода піднялася вгору, а гаряча опустилася вниз. І вода розбавилась. Можна митися. Потім футболісти "Балтики", перша ліга, професійна команда, беруть баночки і обливаються-миються, тому що немає гарячої води. І батареї у нас теж холодні. Кінець листопада, скоро буде зима. Ані опалення, ані гарячої води у команди "Балтика" немає вже два місяці. А керівництво каже, що у нас все добре", - розповідає масажист клубу "Балтика".

Нагадаємо, Калінінград був одним з міст, які приймали Чемпіонат світу-2018.

"Балтика" зараз виступає у Першості Футбольної національної ліги (ФНЛ) - назва другого за силою, значущостю та популярністю дивізіону професіонального футболу Росії, і з 22 балами розташовується на 17-й сходинці турнірної таблиці.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram