>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Екс-тренер львівських "Карпат" очолить московський "Спартак", - ЗМІ

Завтра Олег Кононов стане біля керма московського клубу.

Екс-тренер львівських "Карпат" очолить московський "Спартак", - ЗМІ
Фото: isport.ua

За інформацією "Спорт-Експрес", тульский "Арсенал" і московський "Спартак" підписали угоду, що регулює порядок переходу в московський клуб тренера Олега Кононова.

Матч з "Анжі" (Махачкала), який відбудеться сьогодні, стане останнім для білоруського фахівця на чолі "Арсеналу" - після гри він переходить на роботу в "Спартак" і, ймовірно, розпочне тренування вже після паузи на матчі збірних.

Угода передбачає перехід усього штабу Кононова в "Спартак", сума відступних становить близько 500 тис. євро. Угоду зі сторони "Спартака" підписано генеральним директором клубу Сергієм Родіоновим, стверджує видання.

Кононов підпише контракт з "червоно-білими" терміном до кінця поточного сезону - договір, за деякими даними, передбачає продовження терміном на один сезон у разі потрапляння в трійку призерів.

Нагадаємо, нині обов'язки головного тренера "Спартака" виконує екс-помічник Сергія Реброва в київському "Динамо" й Андрія Шевченка в збірній України Рауль Ріанчо.

Кононов з 2008 по 2011 рік працював головним тренером львівських "Карпат" і разом з ними грав у Лізі Європи. У сезоні 2012/13 білоруський тренер очолював ФК "Севастополь".     

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram