>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Аdidas запропонував "Реалу" фантастичний контракт на поставку екіпування

"Адідас" подвоїть гонорар за право одягати володарів Ліги чемпіонів.

Аdidas запропонував "Реалу" фантастичний контракт на поставку екіпування
Фото: marca.com

Спортивний криза, яку переживає мадридський "Реал" на початку сезону, зовсім не позначилася на комерційній складовій клубу з "Сантьяго Бернабеу".

Доказом цього є блискучі результати 2017/18 фінансового року, затверджені два тижні тому на зборах акціонерів "Реала", з рекордним операційним доходом 751 млн євро, що на 11% більше, ніж у попередньому році.

На фінансові успіхи клубу не міг не звернути увагу технічний спонсор "бланкос" – Адідас.

Німецький концерн спортивного екіпування запропонував "Реалу" оновити спонсорську угоду, за якою мадридці гарантовано отримуватимуть 110 млн євро протягом наступних 10 років (з 2020 по 2030 рік), повідомляє Marca. Ця сума може бути більшою, це залежить від спортивних результатів, досягнутих командою.

З оновленням спонсорського контракту "Реал" подвоює одержувані від Адідас 52 млн євро.

Додамо, що володарі Ліги чемпионов трьох останніх сезонів отримують ще 70 млн євро в рік від титульного спонсора Fly Emirates - бренду, який також красується на футболках клубу.

Відзначимо, в останньому турі іспанської Прімери "Реал" виграв домашній поєдинок у "Вальядоліда" 2:0. Проте цей успіх не дозволив мадридцям піднятися вище за 7-е місце у турнірній таблиці.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram