>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Газон на "Уемблі" був схожий на город під час проведення матчу "Тоттенгем" - "Манчестер Сіті"

Суперникам на жахливому полі вдалося забити один гол на двох.

Фото: Скріншот з ТБ-трансляції

Напередодні в рамках центрального матчу 10-го туру Англійської Прем'єр-ліги лондонський "Тоттенгем" приймав на "Уемблі" чемпіона країни – клуб "Манчестер Сіті".

Єдиний м'яч вінгера "городян" Рияда Мареза, забитий алжирцем на самому початку зустрічі, виявився єдиним у матчі (0:1).

При цьому здивування викликав не факт низької результативності команд, а якість газону центральної спортивної арени Англії, який був у жахливому стані, оскільки в неділю свою гру тут провели команди НФЛ "Джексонвіль Джагуарс" і "Філадельфія Іглс" (18:24).

Організатори не встигли привести поле в порядок: на ньому залишився логотип американської ліги і відповідна розмітка для американського футболу, трава була витоптана, а на багатьох ділянках її зовсім не було.

Фото: EPA/UPG
 

Після матчу на якість газону звернув увагу і головний тренер "Манчестер Сіті" Хосеп Гвардіола.

"Ці умови не підходять для гри в футбол. Ми чудово впоралися. Це питання до Прем'єр-ліги і "Тоттенгема". Сподіваюся, вони зможуть вирішити цю проблему", - цитує Гвардіолу BBC.

Хотілося б нагадати, на яких полях ще не так давно грали матчі АПЛ. Наприклад, поєдинок 2003 року на домашній арені лондонського "Челсі" - "Стемфорд Бридж", в якому "пенсіонери" приймали клуб "Чарльтон".

Додамо, що "шпори" будуть змушені грати на "Уемблі" до 2019 року, оскільки введення в експлуатацію їх нової домашньої арени відкладається через виявлені проблеми з безпекою.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram