>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

"Наполі" був за хвилину від сенсації в матчі з ПСЖ у Лізі чемпіонів

Неаполітанці зіграли внічию в Парижі.

"Наполі" був за хвилину від сенсації в матчі з ПСЖ у Лізі чемпіонів
Неаполитанская торсида
Фото: EPA/UPG

У рамках третього туру групового етапу Ліги чемпіонів "Парі Сен-Жермен" приймав на "Парк де Пренс" італійський "Наполі".

Розкішний матч завершився результативною нічиєю 2:2.

Перед поєдинком мало хто міг припустити, що в команди, яка всі свої 10 матчів у чемпіонаті Франції виграла, виникнуть проблеми з неаполітанцями.

І дебют матчу це підтвердив - парижани діяли переконливо та фантазійно, створюючи гольові моменти біля воріт Давида Віспини.

Однак із середини тайму футболісти "Наполі" стали розкутішими, усе частіше почали застосовувати пресинг, відтак суперник почав помилятися. Пару разів гості відверто пробачили парижан. А на 29-й хвилині Хосе Кальєхон зробив дивну розрізаючу передачу, якою вміло скористався Лоренцо Інсіньє 0:1.

Фото: EPA/UPG

До другого тайму господарі підійшли з більшою відповідальністю. У їхніх діях уже було відсутнє почуття зневаги до суперника. Але гол знову забили неаполітанці, щоправда - в свої ворота (Маріу Руй, 61) 1:1.

Фото: EPA/UPG

І пішла гра на три результати.

На 77-й хвилині футболісти "Наполі" забивають свій третій гол - цього разу Дріс Мертенс відзначився в "правильних" воротах.

Фото: EPA/UPG

Запахло сенсацією. Було помітно, що гол бельгійця дещо збентежив підопічних Томаса Тухеля. Але вони все ж зуміли зібратися до завершення поєдинку і на 90+3 хвилині Анхель Ді Марія видав шедевр у дальній кут воріт 2:2.

Фото: EPA/UPG

Нічия була тільки на руку "Ліверпулю", який свій матч на "Енфілді" завершив розгромом "Црвени Звезди" 4:0.

Після першого кола турніру групу С очолюють англійці (6 очок), на очко менше в італійців і ще на очко менше у французів, серби з одним очком - на дні турнірної таблиці.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram